Knez bo nasledil Duhovnikovo

Foto: mediaspeed
Foto: mediaspeed
Za predsednika uprave Družbe za avtoceste v RS (Dars) so danes imenovali Matjaža Kneza.
Oglej si celoten članek

Nadzorni svet Darsa je danes poleg predsednika uprave za člana uprave imenoval Tineta Svoljška in Franca Skoka, je po seji nadzornega sveta povedal predsednik nadzornikov Dušan Hočevar.

Hočevar je izpostavil, da so se odločili na podlagi strokovnih kriterijev oz. predlaganega programa. Kreditna shema je po oceni več kandidatov in nadzornega sveta ključno vprašanje Darsa, je izpostavil Hočevar in dodal, da te obveznosti prihajajo že za leto 2013 in 2014. Poudaril je, da se mora delo nove uprave na tem potencialu začeti takoj.

Nova uprava Darsa je štiričlanska, saj poleg omenjenih članov v njej sedi tudi delavski direktor. Delavce v upravi zastopa Alojz Ratajc. Mandat uprave je petletni.

Spomnimo: z vrha Darsa je bila konec junija iz krivdnih razlogov razrešena Mateja Duhovnik. Zaradi razrešitve toži svojega nekdanjega delodajalca in zahteva od 50 do 70 tisoč evrov. Dars je kot glavni razlog razrešitve Duhovnikove navedel "hujše kršitve delovnih obveznosti".
Hkrati so razrešili tudi članico uprave Gordano Bošković.

 





Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 09:28 21. Avgust 2012.

    Osebe so zbrane, kot dobri strokovnjaki.? Vsi so vidni člani SDS.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.