Knjiga o Jobsu že prodajni hit

Foto: Žurnal24 Steve Jobs je ikona ameriške inovativnosti in podjetništva. (Foto: Reuters)
Prva avtorizirana biografija ustanovitelja Appla Steva Jobsa bo izšla šele marca prihodnje leto, kljub temu pa se je že v predprodaji uvrstila med 15 najbolj prodajanih knjig na Amazonu.
Oglej si celoten članek
Danes zvečer naj bi Apple predstavil svojo storitev iCloud, poleg nje pa še novi različici operacijskih sistemov za iPhone in iPad.

Knjiga z izvirnim naslovom iSteve: The Book of Jobs (prevod iSteve: Jobsova knjiga) izide marca prihodnje leto, vseeno pa je že nekaj dni med najbolj prodajanimi knjigami na spletni knjigarni Amazon.

Za to je seveda zaslužna možnost prednaročila. Kot ugotavlja Cnet, je knjiga najbolj prodajana kar v treh kategorijah knjig. Knjiga, ki bo obsegala 448 strani, se preračunano sicer prodaja po dobrih 11 evrov.

Čeprav je bilo o ustanovitelju Appla Stevu Jobsu napisanih že več biografij, je ta prva avtorizirana, temelji pa na pogovoru tako z Jobsom kot njegovo družino.

Jobs ima sicer zadnja leta hude zdravstvene težave, saj je prebolel raka na trebušni slinavki.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.