Knjige premagale igre

Foto: Žurnal24
Nove raziskave o uporabi aplikacij za Applove iPhone je pokazala, da je med uporabniki narasla priljubljenost knjižnih aplikacij. Uporabniki so jih tako naložili več kot iger.
Oglej si celoten članek

Študija raziskovalnega podjetja Flurry je pokazala, da so uporabniki od avgusta 2008 do letošnjega avgusta na svoj telefon naložili največ aplikacij z igrami.

Septembra pa se je zgodil preobrat. Knjižne aplikacije so namreč prvič presegle aplikacije iger.

Po mnenju Flurryja ta podatek lahko skrbi predvsem storitev Kindle's eBooks največje spletne prodajalne knjig Amazon.

Na začetku so bili namreč pri slednjem mnenja, da bo iPhone pri branju knjig med uporabniki zaradi majhnega zaslona nepriljubljen. Zdaj pa se je izkazalo, da uporabnikov to ne moti.

Raziskava je še pokazala, da povprečni uporabnik iPhona aplikacije uporabi več kot trikrat na dan. Flurry je sicer v raziskavo vključil več kot 2500 aplikacij in 40 milijonov potrošnikov prek štirih platform: Appla, Blackberryja, JaveME in Googla Androida.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.