Ko se na gorenjski cesti zaletita dva pijanca

Foto: Andrej Leban
Foto: Andrej Leban
Pijan se je zaletel v drevo, vanj pa se je pijan zaletel še en voznik.
Oglej si celoten članek

O nenavadni nesreči na novoletno jutro poročajo iz PU Kranj, kjer so imeli v Stražišču opravka z dvema pijanima voznikoma hkrati. 

Najprej je prvi nekaj pred pol tretjo zjutraj trčil v drevo, pri čemer je pri nesreči gotovo botrovalo dejstvo, da je imel v telesu 1,08 mg/l alkohola. Nato pa je vanj trčil še en voznik. Njemu so meritve pokazale 0,86 mg/l alkohola. 

Sicer pa so gorenjski policisti imeli v zadnjih 48 urah veliko dela z alkoholom na cestah. Predstavnik policije Bojan Kos je tako navedel, da se je zaradi alkoholiziranih udeležencev pripetilo kar šest nesreč. Sledijo seveda ustrezni postopki.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 16:43 1. Januar 2017.

    >Ne, župan Kranja.

  • 12:50 1. Januar 2017.

    A, je bil minister?

  • 12:18 1. Januar 2017.

    Menda ni bil Trilar, saj je on od tam nekje.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.