Ko se na trajektu srečata Violeta Tomić in Branko Grims

Foto: slika zaslona
Ko se na trajektu za Vis srečata Violeta Tomić in Branko Grims ...
Oglej si celoten članek

Nova24TV je na svoji spletni strani objavila zgodbo o tem, kako se poslanka Violeta Tomić obnaša na poti na dopust, saj jo je njihov paparac ujel na trajektu za Vis. 

Obtožili so jo nedamskega obnašanja, da jo na dopustu spremlja le pes ter dodali, da je Vis romarska pot za komuniste ter meka za kaviar levičarje. 

A presenečenje, izkaže se, da je na istem trajektu tudi poslanec SDS Branko Grims. 

xxx

Da je srečala Grimsa s fotoaparatom ter da ga je pri izhodu prijazno pozdravila, saj sta vendar kolega, je zapisala in dodala, da je on komaj kaj iztisnil iz sebe ter se vprašala, ali je šlo za slabo vest. 

Na Novi24TV so si to razlagali, kot da je Grimsa obtožila, da je paparac. Grims je to na Twitterju kategorično zanikal, novinarji Nove24TV pa so sklenilil, da je Tomičeva  po komunističnem principu brez dokazov obtožila Branka Grimsa. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 14

  • 14:50 13. Avgust 2017.

    Grims trdi, da je slikal bančno luknjo.

  • 17:58 11. Avgust 2017.

    Prvič si jo je luftala v filmu ampak je oni policaj iz Črne Gore rekel, da preveč smr....!

  • 07:47 10. Avgust 2017.

    Zakaj v hrčkostan? Zato pa imamo takšno politiko kot je, ki ne pokaže zobe tem kradljivcem naših stvari in ozemlja …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.