Ko so ga policisti ustavili, zbežal, to so našli v avtu

Foto: Profimedia Policijske luči.
Foto: Profimedia Policijske luči.
Avstrijski policisti so ponoči pri nadzoru meje s Slovenijo v avtomobilu, registriranem v Sloveniji, naleteli na nepričakovano.
Oglej si celoten članek

Avstrijski policisti so okoli 2.30 zjutraj so na mejnem prehodu Jezersko ustavili vozilo. Pri tem je voznik izstopil in pobegnil v Slovenijo, policisti pa so nato v avtu našli drogo.

Ta je bila skrita za sovoznikovim sedežem in zapakirana v deset vakuumsko zaprtih vrečk, je sporočila policija. V vrečkah je bilo 5,5 kilograma kanabisa.

Kot je še sporočila avstrijska policija, bo nadaljnje preiskave v zvezi z lastnikom vozila, ki je bilo registrirano v Sloveniji, opravila slovenska policija.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 10

  • 08:44 8. Maj 2023.

    Komentatorji IQ -45. Dvomim, da se ta izmeček ima za levaka ali desničarja. Njegova ideologija je denar.

  • 17:30 7. Maj 2023.

    Vsi narkomani so levičarji.

  • 13:51 7. Maj 2023.

    Ko janšisti ne morejo več uvažati cepiv proti covidu, se lotijo pa švercanja drog.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.