Ko so gasilci šli na pomoč, so jih okradli

Foto: PrtScr Facebook/PGD Vrhnika
Foto: PrtScr Facebook/PGD Vrhnika
Gasilci prosijo za pomoč pri iskanju tatu.
Oglej si celoten članek

Gasilci Prostovoljnega gasilskega društva Vrhnika so se v noči s sobote na nedeljo ob 1. uri odpravili na intervencijo. Njihovo odsotnost pa je izkoristil nepridiprav. 

Neznani moški je namreč iz gasilskega doma ukradel "čisto novo kolo GT Laguna bele barve, ovito še v peno, ki je bilo namenjeno kot dobitek na veselici," so na svoji Facebook strani zapisali člani Prostovoljnega gasilskega društva Vrhnika. 

Svoji objavi so dodali tudi videoposnetek, na katerem je videti moškega, ki se je med spuščanjem dvižnih vrat pretihotapil v gasilski dom in se s kolesom odpeljal neznano kam. "Če kdo prepozna tatu, lahko piše ali javi na številko 040 235 242 ali pa javi na najbližjo policijsko postajo." 

xxx

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 15:03 19. Junij 2019.

    Lep video ni kaj,na njem se prepoza vse do potankosti saj je v UHD resoluciji??

  • 13:20 19. Junij 2019.

    To pa je grdo če lopov ukrade gasilcem ki ves prosti čas namenijo gašenjem,reševanjemin učenje mladine za gasilske veščine,skratka to …

  • 07:49 19. Junij 2019.

    Ultimativna karma: storilcu zagori bajta/stanovanje, gasilci uletijo, pogasijo.... in vidijo to kolo.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.