Ko so otroci hodili v šolo 105 km/h skozi naselje

Foto: Gregor Prebil
Foto: Gregor Prebil
V Velikem Mraševu pri Krškem je voznik nekaj po sedmi, ko so otroci hodili v šolo, skozi naselje peljal 105 kilometrov na uro.
Oglej si celoten članek

"Od včeraj do danes ni bilo prijav o prometnih nesrečah ali drugih varnostnih pojavih, povezanih z začetkom šole, a primer voznika iz Velikega Mraševa dokazuje, da nas vse čaka še veliko dela," so sporočili z novomeške policijske uprave.

Nekaj po sedmi uri zjutraj je na policiste naletel voznik osebnega avtomobila v Velikem Mraševu pri Krškem. V času, ko so v šolo hodili otroci, so mu v naselju izmerili hitrost 105 kilometrov na uro. 36-letnega voznika so ustavili in mu napisali plačilni nalog za tisoč evrov, zraven pa si je prislužil še 9 kazenskih točk.

Policisti so sicer včeraj in danes v okolici šol in na šolskih poteh zaznali več kršitev cestnoprometnih predpisov, predvsem prehitre vožnje, neuporabe varnostnega pasu in uporabe mobilnih telefonov.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 19:43 2. September 2015.

    Zakaj mu ni odvzeto dovoljenje na licu mesta ? Bo mogoče Droletka obrazložila ! Kot sem rekel , Policija in …

  • 17:09 2. September 2015.

    takemu norcu takoj odvzeti vozniško in avto

  • Čudno mi je da niti na prve dni šole ko je poostren nadzor policije vozniki niso obzirni. Mislm sj razumem …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.