Kočevje: pri 18-letniku našli heroin in orožje

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Kočevski policisti bodo zoper 18-letnika zaradi utemeljenih sumov storitve kaznivega dejanja s področja prepovedanih drog podali kazensko ovadbo.
Oglej si celoten članek

Z zbranimi obvestili so policisti ugotovili, da 18-letnik na območju Kočevja preprodaja prepovedano drogo. Na podlagi pridobljene odredbe sodišča je bila pri slednjem opravljena hišna preiskava, med katero so policisti osumljenemu zasegli pištolo kalibra 7,65 z naboji, manjšo količino prepovedane droge (tri zavitke heroina) in elektronsko tehtnico, so sporočili s policije.

Poleg kazenske ovadbe bodo policisti zoper osumljenega uvedli tudi prekrškovni postopek zaradi prekrškov s področja posedovanja prepovedanih drog in orožja, za katero nima ustreznih listin.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 21:18 24. Marec 2012.

    sej ga bojo isputili po kratkem postopku...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.