Kočevje: V tovornjaku odkrili 50 tujcev

Foto: SKP PU Novo mesto
Foto: SKP PU Novo mesto
Policisti PU Ljubljana so med 25. in 27. oktobrom prijeli 110 tujcev, ki so nezakonito prestopili državno mejo.
Oglej si celoten članek

V soboto okoli 23. ure so policisti v Gornjih Ložinah pri Kočevju ustavili tovorno vozilo italijanskih registrskih oznak. Ugotovili so, da sta državljana Italije v vozilu prevažala 50 tujcev, ki so nezakonito prestopili državno mejo. Gre za državljane Pakistana, Bangladeša in Sirije. 

Italijanskima državljanoma so odvzeli prostost. Postopki in aktivnosti policistov, povezani s tujci, še potekajo. 

Včeraj zvečer so policisti v Dolenji vasi pri Ribnici ustavili kombi slovenskih registrskih oznak. V vozilu je prevažal 30 tujcev, ki so nezakonito prestopili državno mejo. Gre za državljane Eritreje. Sirije. Alžirije in Francoske Gvajane. 

Skupno so policisti med 25. in 27. oktobrom izsledili in prijeli 110 tujcev, ki so nezakonito prestopili državno mejo. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.