Kocjančič pravi, da ne bo podprl Jankovića

Foto: Boštjan Tacol
Foto: Boštjan Tacol
Janez Kocjančič, edini predsednik Olimpijskega komiteja Slovenije (OKS), pravi, da ne bo podprl Zorana Jankovića za svojega naslednika.
Oglej si celoten članek

Decembra se s predsedniškega mesta v Olimpijskem komiteju Slovenije poslavlja Janez Kocijančič, ki ga vodi vse od začetka samostojnosti države. 

Za njegovega naslednika Judo zveza Slovenije predlaga podpredsednika OKS Bogdana Gabrovca, Kajakaška zveza Slovenije nosilca olimpijske medalje z iger leta 1996 v Atlanti Andraža Vehovarja, Rokometna zveza Slovenije pa je kot zadnja v petek predlagala svojega nekdanjega predsednika in župana Ljubljane Zorana Jankovića.

Kocijančič je v pogovoru za Večer povedal, da nima svojega favorita: "Z vsemi se pogovarjam, vsakemu sem dal kak nasvet, nisem pa se opredelil in nikogar ne bom ne javno ne zasebno podprl ali forsiral."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 9

  • 12:59 16. November 2014.

    Rudeči mafijec Kocka z Matijo Mačkom in Stanetom Dolancem: http://www.slovenskenovice.si/sites/slovenskenovice.si/files/styles/s_610_x/public/dti_import/2014/03/19/image_10386054_1.jpg?itok=ue6To9Es<br /><br />In ostala rudeča mafija : http://youtu.be/JsZAJ6PuSO8

  • 18:03 15. November 2014.

    Kot ljubitelj športa podpiram Andraža Vehorja kot kandidata, še raje pa bi videl na tem položaju Petro Majdič, kajti ona …

  • 17:42 15. November 2014.

    Je s tabo vse OK? Si prepričan, da nisi potreben zdravljenja?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.