Kolega pred sodišče

Foto: Žurnal24 Stojko se je tožilski funkciji odrekel le nekaj dni po aretaciji, zanj je bil od
Tožilci. Neuradno za Stojka že pišejo obtožnico.
Oglej si celoten članek

Mariborska preiskovalna sodnica je končala sodno preiskavo zoper nekdanjega murskosoboškega tožilca Roberta Stojka, ki so ga policisti v začetku novembra zasačili s 25 tisoč evri domnevne podkupnine.

“Po končani preiskavi je bil 11. februarja spis odstopljen vrhovnemu državnemu tožilstvu,” pravijo na sodišču. Neuradno naj bi tožilci za pregon organiziranega kriminala že pripravljali obtožnico, s katero bi sodnikom predlagali, naj Stojku začnejo soditi za zlorabo tožilske funkcije.

“Do tega trenutka obtožnice še nisem prejel. Je pa to, ali bo sploh vložena, odvisno od tožilcev,” odgovarja Stojkov zagovornik Igor Vinčec. “Tožilska odločitev še ni sprejeta,” pa pravijo na tožilstvu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.