Kolesar po enem tednu umrl

Foto: Žurnal24 Fotografija je simbolična. (Foto: Nik Rovan)
22-letni kolesar, ki se je hudo poškodoval v nesreči konec avgusta v Ljubljani, je umrl v jutranjih urah v univerzitetnem kliničnem centru v Ljubljani. Okoliščine nesreče še vedno nejasne.
Oglej si celoten članek

Smrt mladega kolesarja so potrdili na ljubljanski policijski upravi. 22-letnik se je poškodoval pri padcu s kolesa 30. avgusta.

Nekaj pred četrto uro zjutraj so bili takrat policisti obveščeni o prometni nesreči na Dunajski cesti v Ljubljani. Kolesar je vozil po kolesarski stezi, ko je nenadoma v podvozu pod železniško progo izgubil oblast nad kolesom in padel po tleh. Zaradi hudih poškodb so ga odpeljali v ljubljanski univerzitetni klinični center. Policija je že takrat pozvala vse priče, naj se jim javijo, da bi razjasnili okoliščine nesreče.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.