Kolesar podlegel poškodbam

Foto: Žurnal24 Fotografija je simbolična. (Foto: arhiv Žurnal24)
75-letni kolesar iz Maribora je umrl za posledicami prometne nesreče. Zjutraj ga je zbila voznica osebnega avtomobila.
Oglej si celoten članek

Zaradi posledic prometne nesreče, ki se je zgodila dopoldne v Mariboru, je v bolnišnici umrl 75-letni kolesar. Moškega je zbila 54-letna voznica avtomobila iz Maribora, ki trčenja ni mogla preprečiti. Kolesar se med vožnjo po mestu ni ustavil, ko je prišel do prednostne ceste.

Z vožnjo je nadaljeval skozi stoječo kolono vozil, ki so čakala na zeleno luč na semaforju. V tistem trenutku je z njegove desne strani pripeljala voznica osebnega avtomobila in trčila vanj.

Zaradi razjasnitve okoliščin policija naproša morebitne očividce, zlasti voznike v stoječi koloni vozil na Dupleški cesti, da se oglasijo na postaji PP Maribor na Ptujski cesti 117 ali pokličejo na telefonski številki 02 450 20 30 oziroma 113.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.