Kolesar policista na nos

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Policisti so želeli ugotoviti, ali je kolesar kaj spil, ta pa je postal nasilen.
Oglej si celoten članek

Kot so sporočili s Policijske uprave Murska Sobota so v Turnišču včeraj tamkajšnji policisti zaustavili kolesarja.  Odredili so mu preizkus alkoholiziranosti, a ga je odločno odklonil.

"Med postopkom je nato žalil policista, ga udaril v predel nosu in ga brcnil v nogo. Policist je bil pri tem lahko telesno poškodovan,“ so sporočili. Kolesarja so kazensko ovadili.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 10

  • 18:44 16. Avgust 2013.

    Moj je 142 položen v angleščini , ki je ne razumem, tako da sem 5 minut pred koncem , vse …

  • 10:26 16. Avgust 2013.

    Ma ja da še čudno da niso napisali da ni upošteval modrih luči in da jim je ušel po stranskih …

  • 10:12 16. Avgust 2013.

    Vsi pametni in mogočni doma skriti za svojimi monitorji...Sama zloba vas je! Vsebina komentarjev pa na nivoju zaostalega opravilno nesposobnega …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.