Kolesar s ceste zrinil avto

Foto: Profimedia
Kolesar je nenadno zavil pred voznika osebnega vozila, na kar je ta pristal v jarku na strehi.
Oglej si celoten članek

Nesreča se je zgodila na makadamski cesti iz naselja Gora proti naselju Križ na območju občine Komenda. Voznik osebnega vozila je vozil neposredno za kolesarjem, ki ga je nato začel prehitevati. Med prehitevanjem pa je kolesar, ne da bi nakazal spremembo smeri vožnje, zavil levo pred voznika osebnega vozila. 

Voznik avtomobila se je začel umikati v levo, pri tem pa izgubil oblast nad vozilom, ki se je pri tem prevrnilo v jarek in obstalo na strehi. Voznik k sreči ni bil poškodovan. Neznani kolesar je nadaljeval vožnjo, ne da bi udeležencu nudil svoje podatke. 

Policisti so opravili alkotest pri vozniku osebnega vozila. Alkotest je bil negativen. 

Policisti nadaljujejo z zbiranjem informacij in prosijo vse morebitne priče, da se zglasijo na Policijski postaji Kamnik ali pokličejo na telefonsko številko 01/830 31 80 ali na 113. 

*Fotografija je simbolična.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.