Kolesar zbil pešca in pobegnil

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
V Kranju je kolesar zbil pešca in ga huje ranil, nato pa pobegnil. Policija prosi za pomoč.
Oglej si celoten članek

Danes okoli 10. ure se je pri stari pošti na Koroški ulici v Kranju zgodila prometna nesreča, v kateri se je huje poškodoval pešec.

Po podatkih policije je kolesar trčil v pešca, ki je pri tem padel in si zlomil roko. Zaradi trčenja je padel tudi kolesar, ki se je pobral in odpeljal v smeri Ljubljanske ceste, ne da bi pomagal poškodovanemu ali o nesreči obvestil policijo in reševalce.

Kolesar je star okoli 80 let, oblečen je bil v temnejša oblačila, na glavi pa je imel rjav klobuk.

Morebitne priče ali osebe, ki o nesreči vedo karkoli, policija prosi, naj jih obvestijo na številko 113 ali na anonimni telefon 080 1200.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.