Kolesarka išče simpatičnega voznika, prosi za pomoč

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Debato sta prekinila, ker se je na semaforju prižgala zelena luč, zdaj ga išče s pomočjo družbenih omrežij.
Oglej si celoten članek

Po poročanju portala Maribor info, kolesarka išče skrivnostnega voznika avtomobila, ki jo je nagovoril, ko sta na semaforju čakala na zeleno luč. Izmenjala naj bi si le nekaj besed, a je nanjo očitno naredil velik vtis. 

"Maribor pozor! Išče se fant, ki je v torek, 28. julija, na enem od križišč med Štukom in Qulandio iz avta ogovoril gospodično na kolesu. Ker se je na semaforjih prižgala zelena, sva morala debato prekiniti, ne da bi si izmenjala kontakt," je zapisala v objavi na Facebooku in pozvala Mariborčane, naj objavo delijo. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 12:38 4. Avgust 2020.

    Sej to ni več normalno,kakšni članki... ."Zbog jedne divne crne žene". Bolano,mora da je avtor članka Hrvat.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.