Kolesarko pričakal oblečen v črno in s smučarskimi očali

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Stopil je pred kolesarko, jo pošprical s sprejem in ji vzel nahrbtnik.
Oglej si celoten članek

Včeraj zjutraj, nekaj pred 6.30 so bili policisti obveščeni o ropu, do katerega je prišlo na Kranjčevi ulici v Ljubljani. "Ugotovljeno je bilo, da je neznani storilec čakal v grmovju," razlagajo pri PU Ljubljana. "Ko se je mimo s kolesom pripeljala oškodovanka, je stopil pred  njo, da je morala ustaviti, nato pa je pograbil njen nahrbtnik, ki ga je imela v košari kolesa."

Oškodovanka nahrbtnika ni hotela izpustiti, zato jo je neznanec pošprical z neznanim sprejem in nato z njenim nahrbtnikom s kraja zbežal.

"Z dejanjem jo je oškodoval za nekaj sto evrov,  prav tako pa je zadobila lažje poškodbe zaradi spreja," navajajo pri Policiji. "Policisti še nadaljujejo z zbiranjem obvestil za izsleditev storilca in bodo o vseh okoliščinah  obveščali pristojno državno tožilstvo."

Moški je bil visok okoli 180 centimetrov, star med 40 in 50 let, oblečen v črna oblačila, na glavi pa je imel smučarsko kapo in smučarska očala. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 09:32 2. Marec 2021.

    Pozabili so zapisati, da niso ugotovili kršitve protikoronskih ukrepov !

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.