Kolesarska izgubila boj za življenje

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Poškodbe so bile za kolesarko prehude, šesti dan po nesreči je umrla.
Oglej si celoten članek

Starejša kolesarka, ki je bila v ponedeljek udeležena v prometni nesreči v Šempetru pri Gorici, je danes podlegla poškodbam, so sporočili iz operativno komunikacijskega centra novogoriške policijske uprave.

Prometna nesreča se je zgodila v ponedeljek ob 9.30 na Žnidarčičevi ulici v Šempetru pri Gorici. Takrat so policisti z ogledom kraja dejanja in zbiranjem obvestil ugotovili, da je 75-letna kolesarka, doma iz Šempetra pri Gorici, zapeljala s parkirnega prostora na prednostno Žnidarčičevo ulico v trenutku, ko je po njej pravilno pripeljal 61-letni voznik osebnega avtomobila iz okolice Nove Gorice.

Po trčenju je kolesarka padla po tleh in utrpela poškodbe glave. Prepeljali so jo v bolnišnico, kjer pa je danes nekaj po 13. uri umrla.

O nesreči in smrti udeleženke sta bila obveščena tudi preiskovalni sodnik Okrožnega sodišča v Novi Gorici in dežurna okrožna državna tožilka. Policisti bodo v zvezi z nesrečo na pristojno tožilstvo podali poročilo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.