Kolone še na Karavankah, jutri avtocesta zaprta za pol ure

Foto: PIC
Foto: PIC
Na primorski avtocesti se je promet sprostil. Jutri bo avtocesta za pol ure zaprta.
Oglej si celoten članek

Na primorski avtocesti je zastoj v prometu v razcepu Kozarje proti CP Log, sicer pa po podatkih prometno-informacijskega centra drugih zastojev ni več.

Še vedno pa je 14 kilometrov dolga kolona na gorenjski avtocesti med galerijo Moste in predorom Karavanke v smeri Avstrije. Priporočajo izvoz Lesc.

Zaprtje avtoceste zgodaj zjutraj

Vozniki morajo čakati tudi na mejnih prehodih. Na mejnem prehodu Gruškovje se pri izstopu čaka 15 minut, pri vstopu pa pol ure. Na Starodu se za vstop v državo čaka uro in 15 minut ure, na Dragonji pa pol ure. 

Na primorski avtocesti bo jutri med 5. in 8. uro zaradi nuijnih del zaprt vozni pas med Postojno in Uncem. Med 5. in 5.30 bo avtocesta proti Ljubljani zaprta. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.