Kolosej objavil, kdaj odprejo vrata

Foto: Boštjan Tacol Kolosej
Zagotavljajo, da sta zdravje in dobro počutje obiskovalcev na prvem mestu, zato sledijo vsem navodilom in predlogom NIJZ.
Oglej si celoten članek

Kolosej bo ponovno odprla vrata 29. maja. Kateri filmi bodo na sporedu, še ni dokončno znano, saj dogovori z distributerji še potekajo. "Med prvimi filmi, ki si jih bodo lahko obiskovalci v kinu ogledali, izpostavljamo studijske naslove Lov (Craig Zobel 2020), Kralj Saten Island (Judd Apatow 2020) in Visoka nota (Nisha Ganatra 2020), na ogled pa bodo še drugi, tudi neodvisni filmi," so sporočili.

Za obiskovalce so ob ponovnem odprtju pripravili degustacijo okusnih italijanskih pizz in otvoritveno akcijo 1+1 pizza gratis v Rosso Verde v pritličju Koloseja.

dezurni@zurnal24.si

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.