Komaj je dobil izpit, pa je že takšno skuhal, da ga bo izgubil

Foto: PU Novo mesto
Foto: PU Novo mesto
Noro, kako je divjal!
Oglej si celoten članek

Dolenjski policisti so v nedeljo popoldne v akciji nadzora hitrosti na dolenjski avtocesti z radarjem ujeli avtomobil, ki je vozil z 254 kilometri na uro. Ko so ga ustavili, so ugotovili, da za volanom sedi 20-letni voznik začetnik iz Hrvaške. Prepovedali so mu nadaljnjo vožnjo in ga odpeljali v takojšnji postopek na okrajno sodišče.

Hrvata, ki ima vozniško dovoljenje nekaj več kot leto in pol, so ustavili pri kraju Vihre v občini Krško v smeri Ljubljane.

V primeru voznika začetnika je za takšno hitrost na avtocesti po zakonu predpisana kazen vsaj 1200 evrov in kazenske točke v številu, zaradi katerega se po zakonu izreče prenehanje veljavnosti vozniškega dovoljenja, so sporočili s Policijske uprave Novo mesto.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 16:17 18. Marec 2024.

    Takšen nikoli ne bi smel dobiti vozniški izpit..

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.