Komaj naredil izpit, že je ostal brez

Foto: PU Novo mesto policijska kontrola Foto: PU Novo mesto policijska kontrola
18-letni voznik začetnik na znak policistov ni ustavil.
Oglej si celoten članek

Policisti policijske postaje Slovenska Bistrica so v ponedeljek ob 18.50 na Partizanski ulici v Oplotnici, kjer je hitrost omejena na 50 km/h, z laserskim merilnikom hitrosti izmerili, da je voznik osebnega avtomobila vozil kar 117 km/h. Ob upoštevanju tolerance to pomeni, da je vozil s hitrostjo najmanj 111 km/h, kar je najmanj 61 km/h več od dovoljene. 

Voznik policistom ni ustavil, vožnjo z nezmanjšano hitrostjo nadaljeval, a beg ni trajal dolgo.  Kmalu po storitvi prekrška sta ga policista izsledila v Lačni gori. Ugotovila sta, da gre za 18-letnega voznika začetnika.

Zoper njega so že spisali enotni obdolžilni predlog in ga poslali na Okrajno sodišče v Mariboru. Predpisana kazen za prekoračitev hitrosti je 1.200 evrov in 18 kazenskih točk, za neupoštevanje predpisanega znaka policista pa 500 evrov in 5 kazenskih točk.

Fotografija je simbolna. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 07:27 7. Marec 2019.

    jaz bi mu vzel še avto in napisal kazensko ovadbo, kreten gre 120 v mestu, a je fuknjen?

  • 00:20 7. Marec 2019.

    Želite najti žensko za eno noč? Dobrodošli v == >> www.3xDate.top

  • 16:49 6. Marec 2019.

    Kazen nigdar več za volan konec pika.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.