Komarjeva menja v HSE

Foto: Žurnal24 Agencija pod vodstvom Dagmar Komar (na fotografiji) je odslovila Medaka.(Foto: D
Agencija za upravljanje kapitalskih naložb (AUKN) je z mesta člana nadzornega sveta razrešila Jadranka Medaka. Nov član že imenovan.
Oglej si celoten članek

AUKN, ki jo vodi Dagmar Komar, je včeraj sprejela sklep, da se z današnjim dnem z mesta člana nadzornega sveta Holdinga Slovenske elektrarne odpokliče Jadranka Medaka. Na njegovo mesto so imenovali Igorja Šalamuna, ki bo štiriletni mandat začel jutri.

V obrazložitvi k zamenjavi so zapisali, da sta uprava in svet agencije "ocenila, da bo zamenjava člana nadzornega sveta HSE pozitivno vplivala na delovanje HSE s poudarkom na večji koordinaciji sodelovanja nadzornega sveta s poslovodstvom pri izvedbi ključnih razvojnih projektov in na sodelovanje med Agencijo in HSE“.

Novoimenovani član "ima prvovrstne izkušnje tako iz vodenja velikih vladnih projektov in oblikovanja energetskih politik kakor tudi iz vodenja projektov v gospodarstvu“. Za člana nadzornega sveta je bil akreditiran s strani akreditacijske komisije AUKN.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.