Končno! Cene bencina verjetno navzdol

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Če vlada ne bo spremenila trošarin, se bodo naftni derivati najverjetneje pocenili. Po oceni Djanija Brečeviča se bo največ pocenil bencin, in sicer za en cent.
Oglej si celoten članek

V torek se bodo v skladu z uredbo v Sloveniji spet spremenile cene naftnih derivatov. Po oceni direktorja Inštituta za raziskave v energetiki, ekologiji in tehnologiji Djanija Brečevića se bodo cene goriv tokrat znižale.

"Cene bodo šle malenkost navzdol, in sicer pri motornih gorivih za en cent, pri srednjih destilatih,torej dizel in ekstra lahko kurilno olje, pa za pol centa. Spremembe so izračunane glede na situacijo, ki je veljala v petek. Bo pa treba upoštevati še ponedeljkovo kotacijo."

Tako se bomo od torka naprej - če vlada ne bo spremenila trošarin - vozili ceneje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 9

  • 21:17 16. September 2012.

    Čez dva tedna pa 6 centov gor.. bv pač...

  • 14:26 16. September 2012.

    kai pa je en cent??? 10 centov pa je šlo gor bedarija pač.... to je slovenija pač na žalost = …

  • 14:05 16. September 2012.

    JUHU! ZDEJ BOM PA BOGAT!!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.