Končno se premika

Foto: Žurnal24 Brežičani so prepričani, da jih bo HE rešila pred poplavami, kakršne so bile sep
HE Brežice. DPN v obravnavi od 1. februarja do 7. marca.
Oglej si celoten članek

Od 1. februarja do 7. marca bosta na ministrstvu za okolje in prostor v Ljubljani ter v prostorih občin Brežice in Krško javno razgrnjena osnutek državnega prostorskega načrta (DPN) za območje hidroelektrarne (HE) Brežice in okoljsko poročilo, oboje pa je na voljo tudi v elektronski obliki.

Med javno razgrnitvijo ima javnost pravico dajati pripombe in predloge na osnutek DPN in na okoljsko poročilo. Pripombe in predlogi se lahko dajo pisno na mestih javne razgrnitve kot zapis v knjigo pripomb in predlogov, lahko pa se pošljejo pisno ali v elektronski obliki na ministrstvo za okolje in prostor. Med razgrnitvijo bosta tudi javni obravnavi, 14. februarja v Brežicah in 17. v Krškem.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.