Konec Slakovih Pogledov Slovenije?

Foto: Žurnal24 Uro%C5%A1 Slak
Uroš Slak je po koncu vodenja četrtkove oddaje javnosti sporočil, da morda Pogledov Slovenije ne bo več, ker vodstvo režiserju RTV Slovenija ni poravnalo obveznosti.
Oglej si celoten članek
Foto: Žurnal24 Uro%C5%A1 Slak

"Tako, spoštovani gledalci in gledalke, naj povem, da ste današnje Poglede Slovenije lahko gledali samo zato, ker je naš režiser Njegoš Maravič, čeprav vodstvo RTV Slovenija ni izpolnilo vseh obljub, danes prišel v službo in realiziral to oddajo pro bono. Ne vemo, ali bo Njegoš to storil tudi prihodnji četrtek, zato vam tudi ne moremo obljubiti, da bomo prihodnji četrtek na sporedu." To so bile besede Uroša Slaka v četrtkovih Pogledih Slovenije, s katerimi je razjezil vodstvo RTV Slovenije.

Njegove navedbe je vodstvo zavrnilo kot "neutemeljene in neresnične". Sporočili so, da "predvajanje oddaje nikoli ni bilo in tudi danes ni ogroženo". Izpostavljajo, da je Slak neprimerno uporabil medij za urejanje notranjih zadev javnega zavoda. "Vodstvo RTV Slovenija takšnih dejanj ne dopušča in jih tudi v bodoče ne bo dovoljevalo," še dodajajo. O obveznostih do režiserja pa niti besede.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.