Konec taborjenja pred šolo

Foto: Žurnal24 Gnečo zaradi fiktivnih študentov bo letos preprečila e-prijava. Prijavilo se bo
Višje šole. Letos bodo višje šole prosta mesta zapolnile elektronsko.
Oglej si celoten članek

Izigravanje. Na preostala prosta mesta na višjih strokovnih šolah se bo letos mogoče prijaviti 8. septembra prek spletnega obrazca. Kandidati, ki se v veliki meri vpisujejo zaradi pridobitve statusa študenta, se tako letos ne bodo že na predvečer vpisa zbirali pred višješolskimi zavodi, kot se je to dogajalo zadnja leta.

Prostih mest za redni vpis je po podatkih Višješolske prijavne službe (VPS) 1.998. Študenti se bodo s svojih računalnikov lahko prijavili 8. septembra od 16. ure naprej, uspešno prijavljene pa bo izbrana šola nato povabila na vpis. V primeru prezasedenosti spletnih povezav se bo prijava nadaljevala ob njihovi sprostitvi, so zapisali na VPS.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.