Konec tedna zaprto križišče na Dunajski cesti

Foto: Mestna občina Ljubljana
Foto: Mestna občina Ljubljana
Zaradi popolne prometne zapore na delu Dunajske ceste (železniški prehod Ježica) bodo imeli obvoz tudi mestni avtobusi.
Oglej si celoten članek

Zaradi obnove železniškega prehoda na Ježici bo v soboto in nedeljo, 30. septembra in 1. oktobra 2017, za ves promet zaprto križišče Dunajske ceste z železniško progo. Z Mestne občine Ljubljana so sporočili, da bo obvoz urejen.

Foto: LPP Obvoz na Dunajski cesti Mestni avtobusi bodo vozili po spremenjenih trasah: avtobusi na linijah 6 in 8 bodo vozili do starega obračališča Ježica, na liniji 21 pa do obračališča Ježica P+R. Med obračališčem Brnčičeva, Črnuče in obračališčem Ježica pa bo vozil dodatni avtobus, v neposredni bližini krožišča Ježica pa bo urejeno začasno postajališče.

Udeležence v prometu prosijo za razumevanje in upoštevanje prometne signalizacije.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.