Konec zgodbe za geodete

Foto: Žurnal24 Za stečaj smo se odločili iz odgovornosti do vseh deležnikov in zaposlenih, prav
Potrjeno. Geodetski zavod Slovenije je vložil predlog za stečaj.
Oglej si celoten članek

"Žal kljub vsemu trudu in dejavnostim nismo bili uspešni pri zagotovitvi finančne stabilnosti in pogojev poslovanja," so dejali na zavodu, kjer so konec prejšnjega tedna vložili predlog za stečaj podjetja.

Še pred vložitvijo predloga so v podjetju odpustili okoli 20 zaposlenih. Ti so povedali, da podjetje nekaterim dolguje še del plač in odpravnine. Za koliko delavcev in kakšne zneske gre, na zavodu ne takrat ne zdaj niso povedali, neuradno pa se je o stečaju podjetja govorilo že decembra. Po besedah enega od takrat odpuščenih delavcev pred predlogom stečaja ni nihče od njih dobil, kar mu je podjetje dolgovalo. "Zavod je imel ugled, zdaj pa so se spustili tako nizko," je dodal.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.