Konjske stave v Stožicah

Foto: Žurnal24 Roman Jakič, direktor Zavoda Tivoli oziroma Športa Ljubljana, bi na hipodromu St
Zavod. Igre na srečo v centru Stožice in na hipodromu.
Oglej si celoten članek

Zavod Tivoli se bo odslej imenoval javni zavod Šport Ljubljana, v njegovo upravljanje pa bosta prešla stožiška dvorana in stadion. Med dejavnostmi so registrirane tudi igre na srečo (razen v igralnicah) – v Stožicah namreč nameravajo z igrami na srečo kriti del stroškov obratovanja in vzdrževanja objektov. Mojca Škrinjar, svetnica SDS, je proti igram na srečo v Stožicah sicer protestirala, saj bodo “mladi viseli na avtomatih”, a ni pomagalo.

Kot smo poročali, se je o igralniški dejavnosti v Stožicah z Grepom dogovarjal hokejist Tomaž Razingar. Roman Jakič, direktor zavoda, pa je pojasnil, da je v njihovem upravljanju tudi hipodrom Stožice. "Če bi dobili koncesijo, bi organizirali stavnice za konjske dirke in tudi tako 
zaslužili."


Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.