Konopljo gojil v omarah

Foto: PU Celje Laboratorij za gojenje konoplje Foto: PU Celje Laboratorij za gojenje konoplje Foto: PU Celje Laboratorij za gojenje konoplje
Petintridesetletnik iz okolice Žalca je v stanovanjski hiši preuredil več omar, v katerih je gojil konopljo.
Oglej si celoten članek

"Policisti so našli in zasegli več rastlin prepovedane droge konoplje, več 'klonov' omenjene rastline, ki jih je osumljeni hidroponično ukoreninil, večjo količino posušenih rastlinskih delcev prepovedane droge konoplje in več različnih pripomočkov za gojenje in nadaljnjo prodajo," so sporočili s Policijske uprave Celje.

Pri odkrivanju gojitelja konoplje je žalskim policistom pomagal službeni pes. Petintridesetletnika bodo kazensko ovadili.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 09:35 14. Marec 2012.

    Žalski policisti in celjski kriminalisti! BLa, bla, bla.... Imate dokaze o preprodaji ali ste odredbo pridobili zaradi izjav "zanesljivega" vira? …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.