Konopljo prevažala v audiju

Foto: Žurnal24 Zasežena konoplja. (Foto: PU Maribor)
Tokrat so bili uspešni mariborski policisti – v avtomobilu 30-letnika iz Ljubljane našli skoraj 200 sadik konoplje.
Oglej si celoten članek

V ponedeljek so v popoldanskih urah policisti Policijske postaje za izravnalne ukrepe Maribor v Dobrenju ustavili osebni avtomobil Audi A4.

Ugotovili so, da 30-letni voznik in njegov sopotnik iz Ljubljane prevažata 192 sadik prepovedane droge konoplje, ki so bile velike do 30 centimetrov. Našli so tudi opremo, potrebno za hidroponično gojenje konoplje.

Policisti so predmete zasegli in moška pridržali. Zoper voznika bodo podali kazensko ovadbo pristojnemu državnemu tožilstvu.

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.