Konzum prodajal gratis čokoladice

Foto: Konzum
Foto: Konzum
Konzum: Nekateri kupci akcije očitno niso razumeli.
Oglej si celoten članek

Pred dnevi smo poročali, da je naša bralka v Poreču v trgovski verigi Konzum plačala za čokoladico, na kateri je bila nalepka gratis.

Za pojasnila smo prosili Konzum, ki nam je pojasnil, da je v njihovih trgovinah od 13. do 31. decembra res potekala akcije, pri kateri so kupcem pri nakupu dveh 80-gramskih čokolad podarili malo čokoladico.

Kljub temu, da so čokolade postavili na posebna stojala in na akcijo opozarjali z velikimi napisi, nekateri kupci, tako Konzum, "akcije niso razumeli."

"Takoj, ko smo prejeli vaše vprašanje, smo kontaktirali našega dobavitelja, da bi preprečili ponovne napake," so zapisali. Niso pa pojasnili, zakaj je blagajničarka kljub temu, da je verjetno bila oziroma bi morala biti obveščena o akciji, čokoladico računala.

Dodali so le, da so mnenja njihovih kupcev zelo pomembna, zato tudi pozivajo vse kupce, pa tudi našo bralko, naj se z vprašanji obrne na njih, na voljo pa je tudi brezplačna telefonska številka 0800 400 000.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 21:38 14. Januar 2013.

    Jaz gledam z vidika gospe katera je sprožila to novico. Gospa je videla samo besedo gratis, ni videla kar je …

  • 10:18 14. Januar 2013.

    Žal si tudi ti NEPISMENA, če je akcija, pri kateri so kupcem pri nakupu dveh 80-gramskih čokolad podarili malo čokoladico. …

  • 23:36 10. Januar 2013.

    Torej zaključek je, da je naša bralka NEPISMENA, kako lahko na sredi trgovine stojijo gratis čokoladice.....če bi bilo res tako …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.