Kopališče že odprto

Foto: Žurnal24 Mojca Pernovšek in Matjaž Koritnik (KŠTM) z izvajalcem ob bazenu, v katerem je i
Bazen. Kopalna sezona se je začela. Letos vstopnice dražje.
Oglej si celoten članek

Sevnica. Z današnjim dnem se začenja kopalna sezona na sevniškem kopališču. Bazen bodo sprva odpirali ob 10. uri, ob koncih tednov pa bo odprt že ob osmih; po 24. juniju bo odprt od 8. do 19. ure.

Dnevne vstopnice so za 20 centov višje kot lani, sezonske pa za dva evra. Odrasli bodo morali za dnevno vstopnico odšteti štiri evre, otroci pa 2,4 evra, sezonska vstopnica za odrasle bo stala 53, za otroke pa 42 evrov.

Bazen je bil letos prenovljen, saj so zamenjali plošče na ploščadi ob bazenu, vodovodni sistem in prhe, kar je stalo dobrih sto tisoč evrov. Obnove je potrebna tudi bazenska školjka, a bo zaradi pomanjkanja finančnih sredstev nanjo treba še nekoliko počakati.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.