Kopanje za zdaj za pogumne

Foto: Žurnal24 Vremenoslovci napovedujejo, da bo kljub toplim dnem morje konec tedna še hladno.
Napoved. Burja in oblačno vreme bosta preprečila večjo otoplitev morja za konec tedna.
Oglej si celoten članek

“Slovensko morje je za zdaj kar hladno, ima komaj 20 stopinj Celzija,” je včeraj povedal dežurni prognostik na Agenciji RS za okolje (Arso).

Zaradi burje, ki je napovedana za danes, se bo po njegovih besedah morje najverjetneje še ohladilo.

Vse o vremenu na našem portalu www.vreme.net.

Po napovedi vremenoslovcev na Arsu se bodo temperature v naslednjih dneh vztrajno višale. V petek bodo najvišje dnevne temperature dosegle 29 stopinj Celzija.

“Ker bo tako toplo, se bo seveda tudi morje malo grelo, ampak vprašanje, za koliko,” pravi prognostik. Pričakuje pa, da se ne bo ogrelo za več kot stopinjo ali dve.

Oblačen konec tedna
“Za konec tedna je spet napovedana fronta, kaže na bolj oblačno vreme, tako da se tudi zaradi tega morje ne bo preveč ogrelo,” dodaja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.