Koper: Poskušal ubiti svojo hčer, nato pa še sebe

Foto: Andrej Leban Fotografija je simbolična.
Foto: Andrej Leban Fotografija je simbolična.
Poskus uboja in samomora.
Oglej si celoten članek

Koprski policisti poročajo o poskusu uboja in samomora, do katerega je prišlo danes pred drugo uro. Kot so pojasnili, jih je ob 13.37 poklical občan in povedal, da je na Krožni cesti v Kopru slišal poke.

Policisti so na kraju našli dve poškodovani osebi in strelno orožje. "Moški, star 79-let, je bil odpeljan v izolsko bolnišnico, iz katere so nas kasneje obvestili, da je zaradi strelnih poškodb umrl. 28-letna ženska, njegova hči, je bila prav tako odpeljana v bolnišnico in je huje poškodovana," so pojasnili policisti, ki so zavarovali kraj dogajanja. 

Več sledi ...

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 12:35 30. Maj 2022.

    fotr 79, hči pa 28 !? no ja melanija bi rekla .. kako je rekle že njen mož za unga …

  • 12:04 30. Maj 2022.

    Rezultati neumnih ukrepov

  • MK
    10:25 30. Maj 2022.

    BALKANCI. MARŠ. Po naših neuradnih podatkih naj bi pred stanovanjem oziroma na hodniku v šestem nadstropju streljal 79-letni Dušan Bakan, …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.