Koprski žurerji končali v pridržanju

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Preglasna zabava zmotila sosede, preveč vneta udeleženca zabave končala v pridržanju.
Oglej si celoten članek

Okoli 23.30 so koprski policisti dobili prijavo o kršenju javnega reda in miru. Odšli so na kraj in ugotovili, da ima skupina ljudi na terasi za hišo zabavo. 48-letna slavljenka policistov pa novih gostov ni bila prav nič vesela.

Ko so policisti  poskušali opraviti razgovor z njo, se je vmešal 50-letni Koprčan Začel je zmerjati policista in v vinjenem  s kršitvijo ni prenehal. Zato so mu odredili pridržanje. Vmešala se je še ženska, zmerjala je policistko, zato je tudi njo doletelo pridržanje.



Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 21:53 23. Maj 2013.

    Včasih so članki res slabo napisani, ampak ta.. ta je pa poden. Tisti ko je to pisal, naj si prosim …

  • 13:05 23. Maj 2013.

    Kakšni žurerji neki? Primitivci, ki jim je vseeno, če motijo sosede, ki bi radi spali. Tega je v blokovskih naseljih …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.