Koprsko pristanišče zaprto, reševali deskarja

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Zaradi močne burje je zaprto koprsko pristanišče. V Ankaranu pa so morali reševati jadralca na deski, ki se ni mogel vrniti na obalo.
Oglej si celoten članek

Močna burja že povzroča številne preglavice. Zaprto je koprsko pristanišče za tovorni promet, so sporočili iz uprave za pomorstvo.

Na Sv. Katarini je zaradi močne burje z mrtvega sidra odtrgalo motorni čoln. V Strunjanskem zalivu pa močan veter premika jadrnico.

Na avtocesti Črnik Kal-Koper pa je močan veter odlomil prometni znak.

Kako kaže?

V naslednjih dneh nas sicer čaka zelo spremenljivo vreme.

Če bodo še danes zemljo ponekod namočile kratkotrajne plohe, bo jutri sončno z občasno zmerno oblačnostjo.

Od torka pa do petka pa bo treba s seboj spet nositi dežnik. V torek, sredo in četrtek bo tako spremenljivo do pretežno oblačno s krajevnimi padavinami, deloma plohami in nevihtami.

Dnevne temperature se bodo gibale pri okoli 25 stopinjah Celzija. V petek in soboto se bo sicer vreme nekoliko izboljšalo, je za zurnal24.si povedal dežurni meteorolog, a kot kaže ne za dolgo. Prihodnjo nedeljo nas namreč spet čaka dež.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 15:17 22. Julij 2012.

    ...spremenljiva je vlada...sprejemljivo pa je, da domobranc in njegovi osli odidejo... ::))) ...sej vem...nima nobene veze z vremenom, pa še …

  • 09:17 22. Julij 2012.

    Misliš spremenljivo, verjetno.

  • 08:27 22. Julij 2012.

    Kakšno vreme pa je sprejemljivo?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.