Kordež v zaporu piše blog

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Obsojeni tajkun Bine Kordež si čas v zaporu krajša s pisanjem blogov.
Oglej si celoten članek

"Na lokaciji, kjer se začasno nahajam, sicer nimam neposrednega dostopa do svetovnega spleta. Kljub temu pa lahko prek drugih medijev spremljam aktualna dogajanja in zato sem se odločil, da ob dodatni analizi in spremljanju raznih baz podatkov nadaljujem pisanje tekstov," je v uvodnem pojasnilu tokratnega bloga, ki jih objavlja na blogerskem časopisu Drugi svet, zapisal Bine Kordež.

V blogu Zvon in izgubljeni milijoni se je razpisal o izgubljenih milijonih v cerkvenih skladih Zvon ena in Zvon dva. Lahko si ga preberete na tej povezavi. 

Kordež je zaporno kazen, dolgo šest let in pet mesecev, začel prestajati 26. julija.


Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 22:19 20. Avgust 2013.

    in kdo je kriv za pad vrednosti investicij?? Verjetno nepoštene besede in dejanja so se le obrestovala....poenostavimo..kdo bi verjel lopovu …

  • 12:37 20. Avgust 2013.

    MOŽNO SAMO V BANANA REPUBLIKI.SEM TAKOJ ZA UVELJAVITEV SMRTNE KAZNI IN ......<br />ČE ŽE PRAVIMO V ONI DRŽAVI TAKO V …

  • 12:07 20. Avgust 2013.

    A je ta zaprt a je na dopustu? Kaj ko bi še malo predaval na ekonomski fakulteti in bil član …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.