Košarka še razburja

Foto: Žurnal24 "Pojasnili so nam, da so navdušeni nad Ptujem ter da imamo ravno takšno nastanit
EP. Čelan pravi, da so prepričani, da pri izbiri mest, kjer bodo tekme, ni bilo "slovenske kuhinje".
Oglej si celoten članek

"Košarkarska zveza Slovenije (KZS) nima nobene zveze s politiko. Za nas so se odločili, ker smo ustrezali pogojem," je izbiro mesta Ptuj za gostovanje nekaterih tekem evropskega prvenstva v košarki leta 2013 pojasnil župan Štefan Čelan.

Delegati bili navdušeni
Kot smo že poročali, so se na mariborski mestni občini, ki je KZS ni izbrala, spraševali, ali je KZS podlegla političnim pritiskom in so izbirali mesta, kjer so župani iz "pravih strank". "Je morda zgolj naključje, da so župani Ptuja, Novega mesta in Jesenic vsi iz strank vladajoče vladne koalicije?" se je spraševal Milan Mikl, podžupan. Čelan je pojasnil, da oni zagotovo niso bili izbrani zaradi politike, saj so jih med postopkom ogledovanja prizorišč pohvalili že tuji delegati.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.