Kosmačin želi 37 tisočakov

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Elektro Maribor. Nekdanji predsednik uprave toži podjetje.
Oglej si celoten članek

Na Okrožnem sodišču v Mariboru bo danes prvi narok tožbe, v kateri nekdanji predsednik uprave Andrej Kosmačin toži bivšega delodajalca, podjetje Elektro Maribor. “Pričakujemo, da se sklep nadzornega sveta Elektra Maribor razveljavi in da moj klient dobi odškodnino,” je za Žurnal24 pojasnil Franci Matoz, Kosmačinov odvetnik.

Se želi vrniti na vrh?

Naj spomnimo, da so Kosmačina nadzorniki, ki jih vodi Roman Ferenčak, oktobra lani krivdno razrešili s položaja prvega moža tega mariborskega elektrodistribucijskega podjetja.

Ali to pomeni, da se Kosmačin želi vrniti na svoje staro delovno mesto, smo vprašali Matoza, ki je pojasnil, da “zahteva odškodnino v višini od osem do deset plač” ter da “ima Elektro Maribor novega predsednika uprave”. So pa iz Elektra Maribor sporočili, da bodo “naredili vse, da se zaščitita interes in dobro ime družbe”.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.