Kot da je na smrt pijana: Trčila štirikrat zapored, ustavila je ni niti kapelica

Foto: Anže Petkovšek policija
Foto: Anže Petkovšek policija
Vozila, kot da je na smrt pijana, napihala pa le 0,14 mg/l alkohola.
Oglej si celoten članek

Včeraj popoldan je 38-letna voznica trčila kar štirikrat zapored, so sporočili mariborski policisti. Najprej je v Žabjaku pri Ptuju zaradi vožnje preblizu desnemu robu vozišča trčila v ograjo stanovanjske hiše. Ni se dala motiti in je odpeljala naprej, a je v istem naselju že našla novo "tarčo" - podstavek začasno postavljenega prometnega znaka za zoženje ceste. Po trčenju je odpeljala naprej proti Ptuju, kjer je trčila še v kapelo, nazadnje pa je na Svržnjakovi ulici na Ptuju zaradi nepravilne strani vožnje trčila še v osebni avto, ki mu je bil pripet lahko priklopnik. Za volanom je bil 33-letni moški.

Na srečo v nobenem od trčenj ni bil nihče telesno poškodovan. 

Čeprav bi glede na opisano dogajanje lahko sklepali, da je bila voznica močno vinjena, pa je preizkus alkoholiziranosti pokazal, da je imela v organizmu le 0,14 mg/l alkohola, kar je pod dogovorjeno mejo 0,24 mg alkohola na l izdihanega zraka.

Ko bodo policisti zbrali vsa potrebna obvestila, ji bodo izdali plačilni nalog. 

Najbolj aktualna črna kronika naših krajev na naši spletni strani.

dezurni@styria-media.si

Crna kronika na spletu.

Crna kronika slovenija – kaj se dogaja v Sloveniji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 8

  • 13:52 26. November 2021.

    ima dovoljeno mejo alkohola v sebi ,tako da alkohol ni kriv,če si blond pa tudi ni kaznivo

  • 12:45 26. November 2021.

    Cepivo je krivo! Cepivo je krivo! No kje ste zdaj ravnozemeljci, gremo skupaj....Cepivo je krivo! :-D

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.