Kot dojenček spal sredi avtoceste

Foto: 24sata Avtocesta zadar Foto: 24sata Avtocesta zadar Foto: 24sata Avtocesta zadar
Na avtocesti od Zadra proti Šibeniku si je moški sredi ceste privoščil počitek. Na srečo se je vse skupaj končalo srečno.
Oglej si celoten članek

"Mislil sem, da je mrtev. Dva avta sta ga komaj obvozila. Zaustavil sem avto in šel pogledat kaj se dogaja. Ko sem prišel do njega sem videl, da spi kot dojenček. Bil je močno pijan," je dejal bralec 24 sata, ki je v petek na avtocesti A1 od Zadra proti Šibeniku na cesti naletel na spečega moškega.

Skušal ga je prebuditi, a mu to ni takoj uspelo. Zdramil se je šele, ko mu je omenil, da bo poklical policijo. "Vstal je in odšel svojo pot. Nisem ga mogel zadržati," je dejal.

Tako policija moškega ni uspela identificirati. "Ko smo prišli na kraj moškega ni bilo več. Na srečo ni bil nihče poškodovan."

So pa ostale fotografije. Moški, ki jih upa, da bodo ljudje, ki jih bodo videli v prihodnje razmislili, ko jim bo na pamet padlo kaj podobnega. "S tem ne ogrožajo le sebe, ampak tudi ostale."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.