Kovor: pobegnil po ropu trgovine

V ponedeljek okoli 18.45 je mlajši moški oropal trgovino v Kovorju. Iz blagajne je vzel manjšo količino denarja in pobegnil neznano kam.
Oglej si celoten članek

Moški, star okoli 25 let, oblečen v črno jakno, s kapuco na glavi in belimi rokavicami, je vstopil v trgovino. Ko je nabral različne artikle, je odšel do blagajne, kjer je z grožnjo, podkrepljeno z razpršilcem (solzivcem), od prodajalke zahteval denar.

Iz blagajne je vzel manjšo količino denarja in odšel iz trgovine neznano kam, so sporočili s Policijske uprave Kranj.

Policisti morebitne priče ali osebe, ki karkoli vedo o ropu, naprošajo, da jih obvestijo na interventno številko policije 113 ali anonimni telefon policije 080 1200.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 13:10 7. Februar 2012.

    Hja kam le? Ja do prve špric pumpe vendar !

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.