Kradejo celo z novogradenj

Za tatove ni počitka; kradejo tudi z nedokončanih poslopij. Ni povsem jasno, kako so neopaženo odpeljali celo stroj za izdelavo jaškov.
Oglej si celoten članek

V času med 19. decembrom in včeraj je neznanec preščipnil verigo na vratih ograje in vstopil na ograjeno gradbišče novogradnje v Slivnici pri Mariboru. Demontiral je tri vgrajena okna, velikosti 180 x 200 cm. Lastnike je oškodoval za okrog šest tisoč evrov.

Na Lavi v Celju je medtem v zadnjih dneh neznanec vlomil v ograjeno skladišče podjetja in ukradel stroj za izdelavo jaškov. Podjetje je oškodovano za najmanj 20.000 evrov.

Novomeški policisti pa so bili sinoči obveščeni o dveh vlomih; neznanci so popoldne vlomili v stanovanjski hiši na Šmihelski cesti in na Belokranjski cesti v Novem mestu. Ukradli so zlat nakit za okrog 1.500 evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • Kradljivci eni. Mislm razumem če ukradeš kruh ker si lačn in si ne morš prvoščt za jest ker nujno rabš …

  • 10:29 6. Januar 2015.

    Zakaj objavljate slike Večera , če pa s pritiskom na knof ne pridemo na željeni članek , kot je normalno …

  • 10:07 6. Januar 2015.

    Z novogradenj so zmeraj radi kradli, ker sosedje niso pozorni, ko pride tovornjak in nalagajo nakradeno robo. Ker pri novogradnjah …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.