"Kradejo potnike"

Foto: Žurnal24 Kombi Taxi Sonca je na avtobusni postaji pri tržnici ob enajstih vkrcal potnike
Taxi Sonce. Na avtobusno postajo pripelje nekaj minut pred voznim redom avtobusa.
Oglej si celoten članek
Foto: Žurnal24

"Do Pirana je cena štiri evre; kar vstopite, bo dovolj prostora za vse," me je opogumljal voznik Taxi Sonca, medtem ko so preostali potniki zasedli že skoraj vse sedeže v kombiju. Na avtobusno postajo pri koprski tržnici je pripeljal ob 11. uri dopoldne, le nekaj minut preden je po voznem redu tam ustavil avtobus.

Vozijo v prazno
"Sem vam rekel, da bo tako. Kradejo nam stranke," je komentiral voznik avtobusa Dejan Čosič. Na sporno konkurenco nas je skupaj s kolegom Hasanom Botičem opozoril vnaprej. "To se dogaja vsak dan, en kombi Taxi Sonca vozi pred avtobusom iz Kopra, drugi pa pred tistim, ki odpelje iz Pirana. Najhuje je ob koncih tedna, ko dejansko vozimo v prazno," sta povedala.

V podjetju Veolia so navedbe svojih voznikov glede Taxi Sonca potrdili. S tem ko potnike pobirajo na avtobusnih postajah, izvajajo javni linijski prevoz, za katerega pa nimajo ustreznega dovoljenja, so prepričani.

Odzovejo se na klic
"Stranko, ki nas pokliče, poberemo tudi na avtobusni postaji," pa je kršenje pravil zanikal lastnik Taxi Sonca Alen Medovič. Kot je zagotovil, se je na vse odločbe o kršitvah prometnega inšpektorja pritožil. Na prometnem inšpektoratu bodo na naša vprašanja odgovorili šele danes.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.