Kradejo zimske gume

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Tatvine koles z vozil in vlom ter peš hoja skozi predor.
Oglej si celoten članek

Jeseniški policisti so včeraj in danes obravnavali  dve  prijavi  tatvin  pnevmatik s platišči z vozil. Na Koroški Beli  je  neznani storilec kolesa odtujil z dveh avtomobilov, na Slovenskem Javorniku  pa  iz  enega.  Na  Hrušici  je  bilo  danes v en avtomobil tudi vlomljeno. Storilec je ukradel tudi orodje.

Gorenjski policisti so obravnavali še en primer, ki redko zaide v njihova poročila; policisti iz Škofje Loke so včeraj popoldan iz predora Sten  odstranili  pešca,  ki  si je pot domov krajšal skozi predor, kjer je dovoljena samo vožnja vozil. Moškega so policisti izsledili v požarni niši, ga odstranili iz predora, zaradi kršitve prometnih pravil pa so proti njemu uvedli še prekrškovni postopek in mu izdali plačilni nalog.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 07:17 22. Januar 2017.

    A, ti si bil tisti!

  • 18:28 18. Januar 2017.

    Vsak predor ima pločnik in po pločniku je dovoljeno hoditi , sploh pa tistim , ki jim avto obstane v …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.