Kradel alkohol in cigarete

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
37-letni Škofjeločan naj bi večkrat vlomil in obnesel le alkohol in cigarete.
Oglej si celoten članek

"Predrzno  vlamljal  zaradi alkohola," je navedel Bojan Kos iz Policijske uprave Kranj ob primeru 37-letnega  domačina,  ki  je  osumljen štirih vlomov v objekte iz katerih naj bi kradel le alkohol in cigarete. Škofjeločan naj bi tako s 5. na 6. marec letos vlomil v več prostorov lokalnega društva
na  Trati, 2. aprila v Škofji Loki vlomil v bencinski servis, 5. aprila, enkrat  zgodaj zjutraj, drugič pa zvečer, vlom v isti objekt ponovil.

"Kradel je alkohol in cigarete, pred vlomi, s katerimi je naredil več škode, kot so bili vredni odtujeni predmeti, pa še ni bil obravnavan," so pojasnili še policisti, ki so obdolženca  pridržali, po preiskavi,  v  kateri so našli vlomilsko orodje, pa so ga izpustili. Zaradi kaznivih dejanj ga bodo kazensko ovadili.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.